PVC Harmonika Vrata

PVC Harmonika Vrata

 

PVC Harmonika vrata se prave po meri i proizvode od tvrdog PVC-a. Mogu se koristiti kao pregradni zidovi a kod manjih prostorija imaju značajnu funkciju
jer zauzimaju mali prostor kod otvaranja (ostava, plakar, wc, podrum…).

 PVC harmonika vratapvc harmonika vrata pvc harmonika vrata pvc harmonika vrata pvc harmonika vrata

PVC Harmonika vrata su idealno rešenje u objektima gde je potrebno povremeno fizički odvojiti spoljašnji deo od unutrašnjeg, ali su odlična i za pregrađivanje unutrašnjih prostorija kao što su kancelarije, ugostiteljski objekti ili stambeni prostor. PVC Harmonika vrata mogu biti vrlo isplativa investicija kada se ugrađuju u velikim prostorijama u funkciji pregradnog zida. Zimi se ovim štedi energija potrebna za zagrevanje, a leti za rashlađivanje uređajima za klimatizaciju. PVC Harmonika vrata imaju najmanje dva preklopna elementa. Izrađuju se u dimenzijama i funkcionalnoj izvedbi prema zahtevu kupca. PVC kao materijal za izradu stolarije, kada se poredi sa drugim materijalima od kojeg se stolarija izrađuje, ima osobine koje ga najčešće stave na prvo mesto kao najisplativije i najfunkcionalnije rešenje, koje ispunjava individualne estetske i funkcionalne zahteve. Ona je i neuporedivo postojanija i dugotrajnija u odnosu na sve ostale materijale od kojih se stolarija pravi. Osim toga, zbog svojih idealno glatkih površina, PVC Harmonika vrata su krajnje laka za održavanje. PVC Harmonika vrata  – izrada po meri u raznim bojama.

PVC Harmonika Vrata

PVC Harmonika vrata se izdrađuju kao: jednodelna, dvodelna, viseća sa donjim klizačima, viseća bez donjih klizača, sa plastificiranim Al pragom, sa nefarbanim Al pragom, sa PVC pragom.

Ukoliko želite sami da ugradite PVC harmonika vrata postupak ugradnje sastoji se iz nekoliko faza:

U prvoj fazi potrebno je precizno izmeriti okvire vrata ili unutrašnju stranu i obeležiti ih. Nakon toga oznake treba probušiti. Sledi montaža pojedinačnih klema za šine vođica i lajsni i priloženog kliznog sredstva kako bi se vratima omogućilo jednostavno otvaranje i zatvaranje. I jednu i drugu polovinu vrata treba uvući u šine i dok su vrata otvorena uspraviti vođice u sam okvir a zatim umetnuti vođice u kleme. U lajsnama koje su smeštene u okvir vrata treba iseći vertikalni isečak za postavljanje podne letve. Uz pomoć montažnih klema obe lajsne se učvršćuju a krila vrata postavljaju u šine. Pričvršćivanje blendi je obavezno sa obe strane vrata uz dodatnu pomoć montažnih klema. Poslednja faza obuhvata ugradnju i pričvršćivanje kvaka za koje ste prethodno napravili rupe na krilima.

Firme koje ugradjuju PVC Stolariju

Alu Stolarija Pvc Stolarija Cene Ponuda Ugradnja

Aluminijumska stolarija, Aluminijumske ograde, Aluminijumski prozori, Alu vrata, alu stolarija, roletne, Aluminijumska harmonika vrata, komarnici, izrada po meri alu stolarije, Sigurnosna vrata, Protivpožarna vrata, Protivdimna vrata, Sobna vrata, Okapnice, Garažna vrata, Nadstrešnice, Zastakljivanje terasa, PVC Stolarija, PVC prozori, PVC Vrata, PVC harmonika vrata, Rolo zavese, Komarnici, Podprozorske daske, izrada po meri pvc stolarije, alu drvo stolarija, pvc stolarija cene, alu stolarija cene, proizvodnja pvc, Petokomorni PVC profil, Šestokomorni profil, PVC stolarija u boji, polovna pvc stolarija, polovna stolarija, pvc stolarija beograd, pvc alu stolarija, PVC balkonska vrata, Karolaj vrata, Vrata od ukrasnog panela, Harmonika vrata