PVC Stolarija

PVC Stolarija

PVC stolarija predstavlja najzastupljeniji tip stolarije u današnje vreme. Glavne prednosti PVC stolarije su velika istrajnost, lako održavanje, odlična toplotna i zvučna izolacija, nize cene u odnosu na alu stolariju. Najbolje izolacione vrednosti postižu se sa PVC profilima u kombinaciji sa troslojnim staklom.

PVC Profili

PVC profili ne zahtevaju specijalno održavanja za razliku od aluminijumske i drvene stolarije koje moraju redovno da se farbaju. Za održavanje profila je dovoljno blago sredstvo za čišćenje i mlaka voda.
Polivinil-hlorid, koji se danas koristi i u skoro svim oblastima i od kojih se izrađuje PVC stolarija je relativno jeftin. Ovaj tip stolarije ima nižu cenu za oko 60% od aluminijumske i oko 20% višu od drvene stolarije, ali je sa strane dugovečnosti najisplativije rešenje.
Interesantno u vezi ove vrste stolarije sa aspekta održivosti je da ona može stoprocentno da se reciklira. Takođe, prilikom proizvodnje profila dolazi do minimalnog zagađenja okoline i trošenja energije.
PVC stolarija je najčešće u beloj boji ali je moguće biti i u drugim bojama uz pomoć specijalnih folija.

Alu Stolarija Pvc Stolarija Cene Ponuda Ugradnja

Aluminijumska stolarija, Aluminijumske ograde, Aluminijumski prozori, Alu vrata, alu stolarija, roletne, Aluminijumska harmonika vrata, komarnici, izrada po meri alu stolarije, Sigurnosna vrata, Protivpožarna vrata, Protivdimna vrata, Sobna vrata, Okapnice, Garažna vrata, Nadstrešnice, Zastakljivanje terasa, PVC Stolarija, PVC prozori, PVC Vrata, PVC harmonika vrata, Rolo zavese, Komarnici, Podprozorske daske, izrada po meri pvc stolarije, alu drvo stolarija, pvc stolarija cene, alu stolarija cene, proizvodnja pvc, Petokomorni PVC profil, Šestokomorni profil, PVC stolarija u boji, polovna pvc stolarija, polovna stolarija, pvc stolarija beograd, pvc alu stolarija, PVC balkonska vrata, Karolaj vrata, Vrata od ukrasnog panela, Harmonika vrata